Måleri

 

Vi hjälper dig med allt inom måleri. Detta gäller såklart både in- och utvändiga måleritjänster och oavsett storlek.

Vi genomför alltid ett grundligt arbete som ger hög kvalitet och oberoende av uppdragsstorlek upprättas avtal för att du ska känna dig trygg. Miljö och hållbar framtid är en viktig faktor hos oss. Det gör att vi endast använder material som är skonsamma mot miljö, människor och djur.

Skicka en offertförfrågan genom vårt formulär!

Här nedan kan du läsa lite mer om de olika måleritjänster vi utför:

  • Fasadmålning. En nymålad fasad gör inte bara att ditt hus får ett snyggt utseende, det hjälper även att hålla huset friskt.
  • Väggmålning och tapetsering. Ge ditt hem, kontor eller butik nytt liv med väggmålning eller tapetsering. Skulle det röra sig om gamla tapeter eller dåliga väggar ser vi till att utföra ett bra grundarbete för att laga sprickor, montera skarvremsor eller nät för att blockera framtida sprickor.
  • Våtrumsmålning. Fräscha upp ditt badrum, eller annat våtutrymme, med våtrumsmålning. Hos oss ingår självklart våtrumsskydd för att förebygga eventuella vattenskador.
  • Målning av snickerier, fönster och dörrar. Att måla om fönster, dörrar eller snickerier ger inte bara ett trevligare intryck, det återställer även till nyskick för att kunna hålla längre.
  • Målning av köksluckor. Pigga upp köket med ny kulör eller uppfräschning av köksluckor.
  • Trappmålning. Förläng livet och skapa en piggare atmosfär genom uppfräschning av trappa eller trapphus.
  • Sprutmåleri. Sprutmålning är ett smidigt sätt för att ge exempelvis väggar, tak, snickerier eller element en snyggare och slätare finish. Denna typ av måleri kräver dock att bostaden är helt tom.

 

Hos oss på Proffsmåleri och Flytt är du som kund och dina behov vår prioritet. Vi ser till att du upplever kvalitet och pålitlighet och lämnar alltid en nöjd kundgaranti. Vi har även ansvarsförsäkring via Trygg Hansa som gör att du som kund ska känna dig trygg om en olycka skulle inträffa.